Neked csak 1%,

Nekik a VILÁG!

A Sára Mosolya Alapítvány célja a halmozottan sérült Radó Sára életének és társadalmi beilleszkedésének megkönnyítése, valamint segítséget kíván nyújtani hasonló élethelyzetbe került családok számára.

Alapítványunk küldetésének tartja a halmozottan sérült gyermekek elfogadtatását tágabb értelemben vett környezetükkel: kulturális és élmény programokat szervezünk annak érdekében, hogy valódi álmokat váltsunk valóra!

Adód 1 százalékának felajánlásával Te is részese lehetsz alapítványunk sikereinek. Köszönjük, hogy hozzájárulsz alapítványunk munkájához!

Hogyan ajánlhatod fel adód 1 százalékát?

Név: Sára Mosolya Alapítvány

Adószám: 18622708-1-43

Rendelkezés az adód 1 százalékáról:

Elektronikus adóbevallás esetén, az ügyfélkapun keresztül rendelkezhetsz adód 1 százalékáról. ebben az esetben kérjük, írd be alapítványunk adószámát: 18622708-1-43

– Egyéni vállalkozók február 26-ig adhatják le adóbevallásukat, vele együtt az adó 1 százalékról szóló rendelkező nyilatkozatot.

– Magánszemélyként, ha saját magad készíted el adóbevallásod, ami egyben tartalmazza az adó 1 százalékról rendelkező nyilatkozatot is, május 20-ig küldheted el az adóhivatalhoz. Ügyfélkapun keresztül, postai úton, vagy személyesen.

– Abban az esetben, hogyha nem rendelkeztél az adó 1% ról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést, egészen május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában az ügyfélkapun keresztül, vagy személyesen.

 
 
 

Miért támogasd a Sára Mosolya Alapítvány tevékenységét?

Beszéljenek helyettünk a képek és a gyógyító élmények!