Segédeszközök

Az ORTOMIX Kft egyedi gyártású gyógyászati segédeszközök készítésével foglalkozik. Gyermek és felnőtt ellátásban, rehabilitációban egyaránt részt vesznek.
Céljuk az ellátás legfontosabb szereplőjének, az ügyfélnek a maximális elégedettsége. Ennek érdekében a termékeinket kiváló minőségű anyagokból, igényes kialakítással és nagy szakmai hozzáértéssel készítik.
Szakmai céljuk a REHABILITÁCIÓS CSOPORTBAN történő együttműködés, ezért folyamatos kapcsolatot tartunk szakorvosokkal, gyógytornászokkal és egyéb terapeutákkal, hogy az ő segítségükkel még magasabb színvonalú eszközöket készíthessenek.
http://www.ortomix.hu/

saramosolya bokafix

Egy csodás ültető külföldről
http://www.fireflyfriends.com/

stage-gotoseat2

A Mozgásjavító Általános Iskola, Szakközépiskola, EGYMI és Diákotthon eszközkölcsönzőt működtet, melynek célja, hogy átmeneti időre támogassa, megteremtse a szükséges feltételeket a mozgáskorlátozott személyek ellátása, fejlesztése érdekében. Mi egy kommunikációt segítő eszközt kaptunk Révész Rita segítségével.
http://www.mozgasjavito.hu/?menu=eszkozkolcsonzo/eszkozkolcsonzo.php

FullSizeRender

 

Az LBT Kft. az ortopédiai eszközök gyártásában és forgalmazásában a mozgásszervi betegségek kezelésében szerzett több, mint két évtizedes tapasztalatával, egyedülálló szakértelmével áll az orvosok, a gyógyulni vágyók és az egészségüket megőrizni szándékozók rendelkezésére
http://www.lbt.hu/